onsdag 13 oktober 2010

Ska jag behöva åka 9 mil på skidor för att få cyka 30 mil?

Nåddes i morse av beskedet att Vätternrundan är fulltecknad. I oktober! Jag var helt inställd på att jag skulle cykla 30 mil runt Vättern i juni och reka efter en ny, grym cykel för ändamålet under vintern. Nu har luften gått ur ballongen alldeles. Jag är dessutom parkerad hemma med risig hals och trött kropp och det är en sån där dag när jag ifrågasätter mitt träningsjag helt - jag är ju ändå bara sjuk jämt.

Plats för att cykla Vätternrundan finns dock reserverade för dem som åker Vasaloppet i samband med Klassikern. Maja, min multisportskamrat, ska åka skidor i 9 mil och har sin plats sejfad. Ska jag behöva åka ett &%€€# Vasalopp för att få cykla mitt drömlopp! Jag kan ju knappt åka längd över huvud taget...

Det kanske är ett tecken att jag ska plocka hem den där hästen i alla fall. Fölet som har blivit 8 år och som jag håller på att övertalas att plocka upp till Stockholm. Har man häst har man inte tid att samla ihop 100 mil på cykel.

3 kommentarer:

Karin - FitnessochHälsa sa...

Vad galet att den redan är fulltecknad!!! Det där med hästen låter som en bra idé! Finns det inte någon reservkö till Vätternrundan annars?

kurry sa...

Men är inte det en utmaning så säg! Vasaloppet alltså.

(nu måste du ändra din stavning i din banner. Det står faktiskt imponrerar ;))

Erika sa...

Men jag kan ju inte ens åka skidor...

Herregud och detta säger du NU! Jag har bilden på jobbet men måste såklart genast ändra när jag är tillbaka där :)