tisdag 19 oktober 2010

Lille skutt strikes again

Jäklar vad snygg man är på väg hem från hallen under den här säsongen. Snygg och glad!
Kan numera titulera mig som hoppservare i sandlådan! Jag menar, en del bollar susade faktiskt över nät så det räknas väl? Hade varit grymt häftigt om man hade en riktigt, bra hoppserve. Jag fantiserade om hur snyggt det såg ut med mina dunder-hoppservar men i realiteten var de högst mediokra. (Läs dåliga: kan nog slipa på min vanliga överhandsserve några år till först).

På träningen i dag avslutade vi med hoppservar för att slipa på tekniken i anfall. Ansatsstegen, armdraget och träffen. Kul och jobbigt! Ett jäkla kastande, hoppande och drämmandes på boll. Vi hann med en hel del på dagens träning men jag ska verkligen stupa i säng nu. Avslutningsspelet de sista minutrarna var kul och jag gjorde någon shysst blockupptäckning här och där men det tjusiga armsvinget lyste med sin frånvaro. Jag tror jag har säreget dålig koordination! Jag började i alla fall inte grina. Erika vs bollen 1-0.

Känner mig något darrig i armar och ben nu och hoppas det bara är den ändå rätt tuffa träningen som start efter en segdragen förkylning. Jag vill inte bli sjuk igen tack. Unjinx.

Over and out!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Det där med koordinationen funderar jag också på ibland när jag bara inte får till tennisslagen. Kan man öva upp den på nåt snabbt vis tro?