onsdag 13 oktober 2010

Kom på årets roligaste (och sportigaste!) Halloweenfest!


Välkommen till Stockholm Beach Club (Beachhallen BVC) för att fira en av årets skönaste partyhelger med oss! Halloween betyder fest och vi arrangerar en afterbeach utöver det vanliga. Clowner, lindansare, cirkusdjur osv spelar beachvolley, umgås och partajar till feta beats. Detta är en afterbeach för beachspelare och alla andra också, så dina vänner är lika bjudna som du själv. Välkommen!
 
Beachhallen är alltså min i bloggen ofta nämnda "sandlåda" och jag garanterar en grym dag om du kommer dit! På eftermiddagen och kvällen spelar vi en lottturnering som alla kan delta i - oavsett om du har spelat tidigare eller inte. Tjejer, killar, elitspelare och nybörjare spelar mot varandra och det är alltid en kul och bra stämning i sanden. Efteråt käkar vi middag, givetvis bland solstolarna i sanden som senare förvandlas till dansgolv. Under just denna kväll blir det flera extra happenings som jag och partygänget ordnat med under hösten. Sen åker vi gemensamt in till stan och de som vill kommer kunna promenera rakt in på ett shysst dansgolv i stan - ryktet just nu säger att det blir Berns...

Ta chansen att testa världens roligaste sport, träffa nya träningsglada människor och fira halloween på samma gång! Vore det inte kul att ha testat beachvolley före alla andra innan ett eventuellt bloggevent... Lämna en kommentar här om du kommer så ser jag till att du blir extra omhändertagen!

Läs mer och se hela programmet för eftermiddagen och kvällen här!

4 kommentarer:

Sofy sa...

yep, blir nice!

Erika sa...

Yay eller hur :)

Ulrika sa...

Låter superkul men är i Shanghai det aktuella datumet..

Erika sa...

Oh no, vad synd! Shanghai låter dock inte ett dugg fel. Det är en grymt häftig stad! Ska du dit privat eller med jobb?