söndag 10 oktober 2010

Gott å blandat

Vilken lugn vecka det blev! På träningsfronten alltså... Förra veckan var tänkt som en recovery week från tidigare fysiska utmaningar men den här veckan har fortsatt i lite samma stil. Benhinnorna är nämligen inte riktigt med i matchen, bokstavligen, och efter två timmars spel i sanden igår hade jag rejält ont igen. (Vad tränar man utan benhinnor utom cykel?) Vi spelade för övrigt riktigt kasst i de två första seten men när vi flyttade till CC hände något och jag och Jens började spela med stil och vann stort! Jag är särskilt nöjd med mitt försvarsspel.

Igår kväll gjorde jag något jag sällan gör nu för tiden, drack fyra glas vin och en snaps. Status på benhinnorna efter en natt på dansgolvet var dessutom bedrövlig och med det i bagaget bestämde jag mig för att vara klok och skippa dagens träning i sandlådan - hur sugen jag än var. Bokade ett spinningpass till kvällen men ändrade mig och tänkte att det bara var dumt. Jag fick helt enkelt stå mitt kast från gårdagskvällens eskapader istället för att tro att man på nåt sätt kan kompensera nästa dag. Går icke.  Efter ett Idol-maraton och tre tvättade maskiner tog jag istället en dryg timmas promenad och det var nog mycket mer vad jag behövde. Sen bakade jag det fantastiskt goda morotsbrödet jag hittade i Ulrikas blogg* och sen sett på allt fler ställen och mådde gott. Värmeljusen var tända och pälsbollen sov i soffan. Sen kom mamma på middag och jag fortsatte att leverera i köket.

Söndagsbak!
 
Taxin till Arlanda kommer 06:30 imorn och nu hoppar jag i säng! Nästa vecka blir fri från både kanelbullar och alkohol, jag höjer träningsintensiteten igen och avslutar med Raid i Uppsala på lördag!

* Testa brödet! Det är fantastiskt gott och inte alls krångligt att göra.

1 kommentar:

Ulrika sa...

Usch så trist med benhinnorna. Men du kan ju simma och bli en ännu bättre triatlet. Kul att du testat brödet - ett riktigt höjdarbröd måste jag säga.