lördag 30 oktober 2010

Dagen efter dagen innan

Gårdagskvällen som skulle innebära ett glas vin med kollegorna och middag med Lina efteråt, en tidig kväll hemma och kanske nästan slutet av Idol - blev istället flera glas vin, nästan middag på Nybrogrillen men lyckligtvis tog vi oss i kragen och dinerade på CiaoCiao istället. Insåg under kvällens lopp att mitt planerade gympass på lördagsmorgonen var hotat men hjälp, ska man varenda eviga helg prioritera bort Friday (and Saturday) fun för träningens skull. Mitt alkoholintag hör vanligtvis till det mycket låga så det spelar nog egentligen ingen större roll. Men klockan närmar sig 11 och något gympass kl 09 har det inte blivit och således kryper sig det dåliga samvetet allt närmare. Men är det ens bra att träna i dag? Kommer det alls att ge mig nånting?

Om några timmar sticker vi till Beachhallen och stort Halloweenpartaj som kommer att avslutas på nattklubb i stan. Det blir med andra ord inget gympass imorn bitti heller (haha..) men det hade jag iofs inte planerat heller. Dock beachträning kl 14.

Och så ska man hinna handla och köra ett varv med dammsugaren, kanske baka eget bröd... Men det är väldigt skönt under den här filten med datorn i knät.

Inga kommentarer: