måndag 14 februari 2011

Mjölksyra i benen!


07:15 i morse (på Idrottsskadecentrum) gjorde jag djupa knäböj på bosuboll och marklyft med hantlar, 15 kg i varje hand! Många repetitioner och jag både svettades (efter tio minuters löpning i brant uppförslut om inte annat) och fick mjölksyra! Underbart! Ute gnistrade snön i solen. Avslutade med mördande stretch. Och det bästa av allt - jag kände inget i knät och gör det fortfarande inte. Typiskt för PFSS. Upp och ner. Igår hade jag inte fixat några knäböj. I alla fall var det underbart att få använda benen igen!

Senare: Inlägget skrevs med matta ben på tunnelbanan. Framme vid Kungsträdgården stod båda rulltrapporna stilla. Det var en utmaning som hette duga att knata hela vägen upp denna morgon vill jag lova. Ni vet hur lång den rulltrappan är va? Och jag hade kört ben för första gången på två veckor. Ändå var jag först upp av alla. Halleluja.

3 kommentarer:

Ulrika sa...

ja så bra! Dina knän är verkligen skumma.. helt lynniga ju. Jag tänkte testa mina ben/ljumskar på lunchen idag. Håller tummarna för att det ska vara ok.

Katten sa...

Grymt kul läsning!! Men jag hoppas att det hela var sanktionerat av Mr Soheil..;)
Och ja, som boende längs blå linjen vet jag PRECIS hur mör man är vid teknisk fejl på rulltrappan..Hu.

Erika sa...

Första dygnet utan knäont, trots knäböj! Tjoho! Allt var givetvis mycket sanktionerat av Mr Soheil, haha. Pallade knappt hålla i vikterna med mina mesiga händer.