onsdag 23 februari 2011

I startgroparna


Jag har skaffat mig en ny vana. Den innebär att jag svänger förbi Squeezed Up Juicebar på luncherna och köper galet goda smoothies och juicer. Igår blev det färskpressad passionsfrukt, mango, ananas och kokos - en Passion Beach. I dag drack jag en Granada som innehåller frozen yoghurt, äpple, kanel, kardemumma och äppeljuice. Himmelskt. Varje dag har jag en ny bra ursäkt (dom är ju trots allt inte direkt billiga). Igår boostade jag immunförsvaret och i dag fick jag en belöning för att jag stod ut med "massage" och nålar på Idrottsskadecentrum för mitt pajade lår/knä tidigt i morse. Den traditionen som jag har, att göra något mysigt efter något inte lika mysigt, har jag fått av mamma. Efter tandläkarbesöken när jag var liten gick vi alltid och fikade efteråt bara vi två. Nåt inte så kul omvandlades till något ganska bra! Jag gillar.

På fredag blir det fysträning och sen en sista vända på onsdag nästa vecka innan jag åker till Åre på torsdag. Då ska både jag och knät vara så redo man bara kan vara! Jag känner på mig att mars kommer att bli en helt fantastisk månad i jämförelse med februari. Då blir det här en utmanande träningsblogg igen! Men innan mars är här kommer jag hinna med romerska ringar med Ulrika på gymmet och ett träningskonvent på PlanetFitness bland annat med crossfit.. i vattnet. Stay put!


Här blir jag stretchad av Lisa i franska alperna. Lisa är också naprapat och det här påminner om den ena stretchen jag får hos Soheil. Här under mindre seriösa former kanske.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

haha. vi är minsann synkade. Har precis varit nere på naked juice bar och köpt en choc n' raz. Istället för en chokladbit liksom. Och så intalar jag mig att det åtminstone är liiite nyttigt. Den där stretchen fick jag också av Soheil - funkar tydligen för lite av varje. ;-)

Erika sa...

Smart minds think alike! Måste testa den där chocodrinken snarast, låter galet god :)