måndag 7 februari 2011

Måndagen som blev lite som lördag

Det är måndag och klockan har passerat 22:30. Gästerna har gått hem och diskmaskinen är laddad. Mitt löfte om att sova tidigt har spruckit. Det känns mer som en skön lördag än en måndagkväll. Ändå gilla på det!


Jag och Katten har svettats en dryg timma på gymmet i afton och avslutat med middag, massor av snack och dessert hemma hos mig. Som det ska vara! Katten har bytt gym och det är ju värt att fira alla gånger.


Kvällens program har sett ut enligt följande. Tre grymma axelmördande övningar a la Frida, sittande rodd, latsdrag, core träning i alla tänkbara varianter med pilatesbollarna (djupa coremuskler och sixpack-byggarna), rygglyft, helikopter och en final i chinsräcket med chins, dips och pullups i superset. Kvällens mest häpnadsveckande var nog ändå min final med rehabvarianten av knäböj. Det funkade och gjorde inte ont! Jag var helt bragd ut fattning men Katten som nog inte insett vidden av mina smärtor verkade inte lika exalterad.

Katten i chinsräcket medan Erika dokumenterar sina (trots allt fortfarande) starka ben...


Efteråt landade vi alltså hemma hos mig och lagade Meatzza, pizza utan pizzadeg. Jag kan avslöja att jag var mycket skeptisk men vår pizza med botten av lammfärs toppad med tomatsås, svamp, lufttorkad skinka och parmesan satt riktigt fint! Några gröna blad till och det hade varit ännu bättre. Till dessert blev det kiwi, hallon och mango ströslat med kokos!


Over and out! Kattens inlägg med shyssta chinsbilder kan ni läsa här!

3 kommentarer:

Katten sa...

Haha, förlåt om jag inte fattade vidden av det - men jag tror jag inser hur lättad du var iaf! Jag är fortfarande så omtumlad av köttpizzan, får skylla på den ;)
Tack för en härlig kväll!

Erika sa...

Haha verkligen ingen fara. Svårt att imponeras av en sån knäböj det tycker jag med eg :P Nu är det tidig morgon och jag är lika stelopererad som vanligt dock ;)

Ulrika sa...

Grymt med knäböjen ju! Och jag blir riktigt avis på er träning och längtar till gymmet. Ska smyga in några övningar imorgon tror jag när jag egentligen tänkte ta en tur på löpbandet enbart.