söndag 13 februari 2011

Frukost!

Frukost är mitt absoluta favoritmål på dagen. Jag skulle kunna äta frukost till lunch och middag också - och gör det ibland... I dag var jag dock inte sugen på några pannkakor med vare sig jordnötssmör eller kokos utan en vanlig hederlig frukost.


Verums hälsofil med Pauluns müsli med äpple och kanel (jag strösslade på extra med linfrön och pumpafrön fast att det finns i müslin också). Surdegsbröd med bregott och prästost. Ett ägg. Pauluns superjuice med blåbär och acai. En grapefrukt och en kiwi. Och så två omega3-kapslar till hon som inte äter fisk.

Skulle vilja prova Pauluns nya müsli med russin och kakao, låter smaskens! Jag har letat efter hans Superflingor också men inte hittat dem i någon butik.

Status knä: Känns som att jag är tillbaka på ruta ett för hundrade gången. Inte mycket mer att säga om det. Inte som att jag gick all in på dansgolvet på bröllopet igår heller. Jag och Daniel dansade vals men sen var jag mest förlorad i diskussioner om löpning med Sara, Kenth och Fridas Daniel. Kändes ovant att inte äga dansgolvet men nu kan jag nog det mesta om löpning och pannben istället, inte mig emot! Vem som gifte sig? Sofy!

Inga kommentarer: