lördag 12 juni 2010

20 min core och jag mår som en prinsessa!

Fy sjutton vad jag mår gott! Ibland undrar jag om enbart träning verkligen kan ha den HÄR positiva effekten på en?

Jag har precis kört GymGlam/Caroline Nilssons Mage & Rygg DVD. 20 min tuff coreträning. Jag har alltid varit skeptisk till hemmaträning. Det känns inte riktigt likadant som på gymmet och det är svårt att peppa sig på samma sätt på golvet i vardagsrummet. Men den här tränings-dvd:n var tuff! Jag valde oftast det tuffare alternativet att göra en övning men fick "vila" med de lättare varianterna ibland. Pausade även dvd:n en gång för att hämta andan och öppna balkongdörren. Haha. Men jag körde på snabbt igen. Jag hoppas verkligen på lite efterlängtad träningsvärk. Jag får sällan träningsvärk numera. Jag blir såklart ofta trött i kroppen och känner att det är dags att vila men den där bitande träningsvärken lyser med sin frånvaro hur jag än tar i. Inte ens efter Blogger Bootcamp hade jag träningsvärk. Jag fattar ingenting.

I alla fall överträffade GymGlam's dvd helt klart mina förväntningar. Nu känner jag mig härligt genomkörd, har precis duschat och dragit på mig rena jeans. Lyssnar på Nina Kinert och dricker rött te och äter falu rågrut med ägg på. Har till och med en bra hårdag fast att jag inte tvättat det på två, tre dagar. Och snart nybakad kladdkaka hos Katten. Vad mer kan man begära? Kan man känna sig så här tillfreds av ynka 20 min core? (Kanske adderar det att jag har dragit igång två veckors tvättlass och fått undan en rad to dos från veckan...) Härligt är i alla fall ordet!

3 kommentarer:

Ulrika sa...

ja men visst är den bra som hemmaträning! Skönt att höra att det inte bara är jag som tycker att den där DVD: n är tuff träning. ;-)
som svar på din fråga: ja det var en "han" jag vann mot-alltid lika skönt. Trist bara att så få tjejer verkar vilja (våga?) tävla

Karin - FitnessochHälsa sa...

Det är ju super att det räcker med 20 minuters träning för att man ska må så bra!

Trevlig helg på dig!

frida sa...

Den är super den där lilla CDn, säger som Ullis skönt att någon annan blir slut av den också :)!