torsdag 10 mars 2011

Prestationsprinsessan revolterar

Trillade in genom dörren strax efter halv sex ikväll och tröttheten sköljde över mig. Jag hade fått "massage" av det värre slaget på Idrottsskadecentrum och efter att ha haft jäkligt ont, svettats och glömt bort att andas var jag totalt utslagen. Det känns som att jag har sprungit ett marathon och jag tröttfryser som man bara gör efter sån här massage.

Jag hade som vanligt en liten to do-lista ikväll men jag har slängt den i soporna, hoppat i min OnePiece och tänker ägna hela kvällen åt soffläge. Jag gör revolt. Mot vad? Mig själv. Prestationsprinsessan softar i sparkdräkt en torsdagkväll(!) Jag lovar att jag har ganska svårt för att kasta sådana listor men ikväll känns det härligt bra att ha gjort det. Det normala är att jag plågas av dåligt samvete så pass att jag gör allt jag har på agendan ändå. Andra människor som kan göra så här lite då och då, jag avundas er. Men ikväll njuter jag!

3 kommentarer:

frida sa...

Enjoy! Jag slänger mer och mer listor för att slappa.
Trodde vi skulle ses på ISC men icke. Får nog ta ett överkroppspass och kanske strech ihop, är nog vår grej framöver :)/:(...

Jens sa...

Skönt Erika, det var du värd! :)

Erika sa...

När var du där? Om du är där på kvällen nån gång får du komma upp till mig efteråt och fika!