lördag 12 mars 2011

Don't go gentle into the night

"Gymmet om en timma?" sms:ade jag till Katten när jag slog upp mina gröna strax efter klockan nio. "Det blir fint!" fick jag som svar och efter en smoothiefrukost hoppade jag upp på min nya vän crosstrainern. Hann med 30 svettiga minuter innan Katten dök upp. Jag provlyssnade kvällens låtlista och försökte att inte stressa upp mig mer över min misslyckade mat som tog mig nästan fyra (!) timmar att laga igår kväll. Tjejerna kommer på middag ikväll. Tankarna fortsatte att virvla runt och jag drömde om vår och sommar och hela knän och benmuskler. Crosstrainern för övrigt, inte så jäkla dum ändå i väntan på bättre tider alltså. Om man liksom attackerar den med bra musik i öronen kan man få ut ganska mycket av den!


Sen körde vi ett överkroppspass (Katten hann klämma in ben också medan jag filade extra på axlarna). Totalt blev det axlar, triceps och ganska mycket rygg. Avslutade med supertrion chins, dips och pullups där hela överkroppen fick jobba tillsammans. Efter en dekadent lördagskväll på ingång borde det gå på ett ut i morgon söndag.

Miami hänger kvar i tankarna och då kan jag säkert spela beach igen med starka, friska ben och ett jäkla armdrag efter allt fokus på överkroppen i vinter. Så säger vi!

Nu är Katten på ingång för att provsmaka kvällens gryta och fälla avgörandet om den funkar eller om jag ska laga nåt nytt och mycket enklare! Sen blir det effektiv shopping och förhoppningsvis nya outfits till i afton!

3 kommentarer:

Jonas sa...

Du har fortfarande inte kunnat bestämma dig för nån pulsklocka? :)

Erika sa...

Jag har nyss fyllt år men inte fått alla paket än. Hoppas på en i present ;) Men annars vet jag vilken jag vill ja :) Men om jag behöver den på crosstrainern... alltså jag vet inte?

Jonas sa...

Tja, man kan inte tro att du blivit 30 när man ser dig.. ;) Vad har du bestämt dig för då?