söndag 20 mars 2011

Nuts!

Vaknade med en lite konstig känsla i kroppen i morse. Jag kände mig lite dagen efter. Dagen efter ett intervallpass och ett (!) glass rött. Nuts! gammal är jag faktiskt inte.

Igår eftermiddag precis innan Lindhagen stängde körde jag intervaller på crosstrainern. Fem minuter uppvärmning, intervaller i 35 minuter och fem minuter "nerjogg". Utan en pulsklocka* blir det förvisso svårt att ha exakt koll på pulsen men jag är övertygad om att man kan köra intervaller ändå. Mina parametrar vad tid, motstånd och tempo och om jag får säga det själv fick jag till ett riktigt bra pass. Och tufft! Med krampkänsla i magen (vätskebrist check) och trötta fötter stapplade jag in i duschen innan jag, Katten och hemlig gäst åt Kattens oerhört goda lasagne med rött till. En perfekt avslutning på lördagen. Vartefter kvällen gick kände jag hur jag småfrös allt mer (som jag ofta gör efter konditionsträning och mycket svettande men det här kändes ändå som lite over kill-frysande) och kände mig allmänt risig. Klent. Mörk choklad, örtte och en varm filt gjorde dock saken ganska mycket bättre.

I morse vaknade jag som en slagen hjälte men gick ut i solen och la mig på en brygga vid vattnet. Katten var ännu mera matt i pälsen (huvudvärk och halsont stackaren) och mötte upp mig på Espresso House en stund senare. Vårt nya stammisställe på söndagar?

Också nuts
Dom här barsen med nötter tyckte vi såg goda ut. Men jag konstaterade snabbt att det är smartare att fota ingredienserna (Katten ta en bild!) och göra egna vid tillfälle. Kanske nästa helg.

* Jag kommer att köpa en inom kort. Jag ska bara få alla födelsedagspresenter först... Innan man äger en pulsklocka får man väl knappt kalla sig för träningsbloggare.

Inga kommentarer: