fredag 10 september 2010

Tema Mat: Erika tipsar om ett enklare liv

Jag har många favoritsidor på nätet med allt från information och tips på nya böcker, ny teknik och såklart alla träningssajter. Men jag har en favoritsida som jag verkligen gillar och som inte bara är kul utan faktiskt hjälper mig i vardagen. www.mathem.se 

Vi vill göra din vardag både enklare och roligare genom att inspirera till goda och nyttiga måltider och även köra hem maten direkt till din dörr. Vi vänder oss till dig som vill få mer tid över till annat och vi hjälper dig med allt från matplanering till beställning och leverans. Vårt sortiment bjuder på stor variation och du hittar allt en välsorterad affär ska ha, såväl ekologisk mat som hushållsartiklar och färsk frukt. Du kan handla direkt från sortimentet precis som i en vanlig affär. Välj varor från våra avdelningar, sök i sökfältet eller handla direkt genom att skriva fritext. Bland recepten hittar du tips för både vardag och fest. Välj antalet portioner så beräknas rätt mängd varor. Klicka sedan på “Lägg i varukorgen” så är du bara några ögonblick från att ha recept + alla ingredienser på väg hem till din dörr. 

Det är så smart! Jag känner mig genast träffad när jag läser Vi vänder oss till dig som vill få mer tid över till annat  och tänker inte osökt på träning, familj, vänner och jobb! Handling och matlagning är helt klart en tidstjuv för mig och något jag inte tycker är särskilt roligt. Viktigt, men inte kul. Eftersom det är viktigt med mat för mig är MatHem min räddare i nöden! 
 
Igår kväll satt jag i lugn och ro när jag kom hem från jobbet och tittade på helgen och nästa vecka. Vad ska jag träna och när. Beachvolleyboll, paddling, utomhusträning med Scandscape, spinning... Hur många matlådor behöver jag till jobbet. När och var behöver jag mellis. Vad vill jag äta till middag. Enkelt klickade jag i allting jag behöver och ikväll levereras allting till min dörr! Igår kväll fick jag istället tid för en cykeltur med pappa och varsin glass i kvällssolen.




Lite kul är det förstås att under kategorin "Godis" och underrubriken "Energibars" hitta Naturdiet. Ännu en anledning att gilla mathem?

Handla för minst 500 kr och få maten hemlevererad för 85 kr valfri tid dagen efter. Smidigt när man ska handla mycket. Priserna på maten skiljer sig inte massor från att handla i butik. Det är framför allt frakten på 85 kr som kostar. Nu är helgen och kommande veckas alla måltider säkrade och det är det värt!

3 kommentarer:

Träningsglädje sa...

smart grej. gissar att de bara leverar till sthlm va?

Erika sa...

Jupp. Det är ju ett minus helt klart! Men förhoppningsvis växer dom och börjar leverera även på andra ställen.

Unknown sa...

Tack för alla värmande ord. Vi har faktiskt öppnat i Uppsala nu och håller på att titta på expansionen för resten av Sverige./Tomas på MatHem
ps själva så äter vi Monikas Matkasse som räddar vår vecka. Helt underbar.