fredag 10 september 2010

Fredag morgon

Jag bor i världens vackraste och bästa stad. Stockholm! I morse promenerade jag längs strandlinjen hemma hos mig på Kungsholmen hela vägen genom solens morgonstrålar bort mot Strömkajen och Grand hotell. Bakom på Hovslagargatan jobbar jag och det är strålande vackert hela vägen. Gnistrande vatten, nyvakna träd som hänger ner över vattenlinjen, båtar som tuffar fram, blommor, buskar och kaniner. Det är vardagslyx när den är som bäst. Solen värmde helt fantastiskt fast att det snart är mitten av september och jag riktigt häpnade ibland över hur fint det var, trots att jag har gått där oräkneliga gånger. Stockholm jag älskar dig.

Jag var så betagen av min stad att jag glömde att ta några bilder till mig själv och till bloggen. Det är ju tur att jag när som helst bara kan promenera ut och titta på allting.

1 kommentar:

Ulrika sa...

Håller med! Stockholm är helt otroligt vackert! Ja, känns super att det går åt rätt håll med förkylningen och hoppas verkligen att vara tillräckligt frisk för uteträning på tisdag. Jag åker gärna med i bilen - tack snälla för erbjudandet.