fredag 5 november 2010

Thank God it's Friday!

Jag gillar fredagar när man slutar kl 15. Då hinner man både träna på gymmet, äta middag på Pressbaren och äta efterrätt i Cloud Nine's dessertrum! Ändå är jag hemma tidigt för imorgon är det turnering @The Beach - jättesandlådan. Jag ska upp och skutta vid 07-rycket. Väljer att ignorera att jag är fruktansvärt efter-en-hel-jobbvecka-trött och faktumet att jag valde att köra ben (?!) på gymmet i eftermiddag.

Craft.dressad! Både löpartights och funktionströja
i skönsköna material som jag fått från Craft. Löpartightsen gjorde premiär
på gymmet i dag och hör till mina nya favvosar
tillsammans med mina likadana tights fast korta!





I eftermiddags hade jag förhoppningar om att alla skulle ha dragit till landet över helgen men jag hade tyvärr fel och det var ganska trångt på gymmet. Lite av min mardröm som helst styrketränar utan publik, särskilt vid övningar som väcker mycket uppmärksamhet - typ svinga hantlar ovanför huvudet och träna armdrag framför en spegel. Men nu var jag ju där och det var bara att köra. (En undersökning i bekantskapskretsen visar att alla känner likadant. Vi vill träna ensamma, utan iakttagande publik och även om vi gillar att träna med högpresterande människor omkring oss annars, som inspiration, vill vi på gymmet helst omges av mediokra medelmåttor för att glänsa lite mer själva. Intressant.)

Efter en uppvärmingstur på löpbandet drog jag fram en bosuboll och började göra enbensböj. Det brukar gå ganska skapligt trots mitt vingliga knä men i dag var det katastrof. Kan det ha berott på tröttheten kanske? Jag kände mig helt enkelt ganska okoncentrerad. Nåja upp och ner, upp och ner innan det var dags för Draken. Sen var smithmaskingen ä n t l i g en ledig och jag skubbade bort till den och körde benböj och utfall. Står i min egen värld och drömmer samtidigt som jag läser på maskinen. "Stången väger 7 kg". Såklart! Jag har bara aldrig räknat med de kg tidigare och tar alltså 7 kg mer i benböj och utfall än jag räknat på. Grattis! Efter benen blev det armdrag med hantlar, chins och coreträning. Med andra ord ett helkroppsprogram! Slutsats - jag kände mig ganska stark trots tröttheten. Stor skillnad i chinsen! Det är dags att öka på vikterna.

Mina andra rehabövningar? Jo, de finns fint antecknade på en lapp som är slät och fin och hittills aldrig varit nerknölad i några träningskläder. Kan inte komma på något tråkigare i träningsväg och funderar på hur jag löser det dilemmat.

Duschade och svidade om på 20 snabba. Sen blev det fredagsmiddag på stan och lyxig dessert på Cloud Nine!


Nu massor av sova och uppladd för morgondagens dueller!

Inga kommentarer: