tisdag 13 december 2011

16 meter/sek och regn

Men det bekommer inte mig. Väl uppe på cykeln med regnbrallor var det ganska skönt faktiskt. Jag hade stundvis medvind (stundvis sidvind...) och vatten torkar. Till och med mascaran satt kvar efteråt om man har sådana bekymmer. Enda missödet var väl långtradaren som passerade på andra sidan räcket längs med Stadsgårdskajen och sköljde en tsunami vatten över mig. Det hade sett komiskt ut på bild tror jag. Ett bra hemfärd vid halv elva rycket jämfört med min fruktade tunnelbana. Jag vet att folk inte förstår men jag förstår inte dom heller så det är okej.

Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder

5 kommentarer:

Malin sa...

Åh, jag har cykelpunktering som jag inte hunnit fixa så jag är riktigt avundsjuk på dig... ;)

Har du tips på bra regnbyxor att cykla i? Det är något jag inte hunnit införskaffa än...

LinaTriathlet sa...

Helt rätt!
Ska snart hoppa i mina regnkläder och ta cykeln till skolan! :)

Erika sa...

Jag har fått mina regnbyxor från Craft och dom är jättebra. Sitter bra, håller sig torra och stöter bort vatten och har reflexdetaljer. Man kan välja om man vill ha med hängslen eller inte. Hade det regnat på Vättern hade jag haft hänglsen t ex men såhär i stan kör jag utan.

De är gjorda mest för att ha ovanpå cykelbyxor/tights och inte ovanpå jeans men visst funkar det för kortare transporter också. Det är inte jättelånga i benen vilket jag saknar lite men det är ju jag långben det.. Och med tights under och skoöverdrag på dojorna blir det jättebra!

Malin sa...

Tack för svaret!

Ska spana in dem då! (avvakta till efter jul bara ;) ) Kör i tights och byter kläder på jobbet så det är inga problem :) Men alltid skönare att vara torr när man kommer fram =)

Snabbare, starkare, snyggare sa...

Jag förstår dig helt och fullt :) Tunnelbana, rryyys... hellre cykla i regn! ;)