söndag 25 september 2011

Game day!

I dag är det match i sandlådan och sen tränar vi. I veckan hade jag tänkt träna ansats men det har inte riktigt blivit av. Med andra ord kanske det blir bakläxa igen. Men det är inte mitt största bekymmer. Mitt största bekymmer är mina b e n. Tabatapasset i torsdags tog där det skulle och mycket mer när jag missbedömde tuffheten och körde knäböj istället för vanliga squats utan vikt. Jag behöver nog plugga en del idrottsterminilogi också... Jag tycker jag har stapplat fram förut men det är ingenting mot nu. Första stegen på morgonen är på riktigt fortfarande svåra att ta och det ömmar överallt när jag vänder mig i sängen. Det hade ju varit hur härligt som helst (för en som sällan lyckas få träningsvärk) om det inte bara varit seriespelsdag. Taskig tajming som man säger. Nåja, uppvärmning och adrenalin kan ju ha en magisk effekt. Jag är hur sugen som helst!

Jag laddar med eklogisk, naturell yoghurt, Pauluns dinkelflingor, hasselnötter, pumpafrön, solrosfrön och mango. Ett ägg och en kopp grönt te.


Igår paddlade jag och mamma fram i våra kajaker i en strålande vacker höstsol. I Brunnsviken paddlade kidsen St Erikscupen, det grillades korv och hundarna sprang runt och lekte. Efteråt satt vi utomhus i bara tröja och åt brunch på Haga Forum. Våfflor med vispad grädde och sylt smälte i munnen. Är och blir en bra helg det här!

Inga kommentarer: