söndag 12 december 2010

Träningsflow

Ett träningsflow i ordets rätta bemärkelse kanske måste ha pågått under en längre tid än såhär men min senaste träningsvecka har känts riktigt bra. Flowig. Den har varit rolig, varierad och ja bra i största allmänhet. Jag har hunnit med två beachträningar i sandlådan, styrketräning på gymmet, spinning och crossfit. En riktigt bra blandning av träning om du frågar mig även om jag inte har glänst något extra på något av passen egentligen. Tillsammans med vinterpromenader till jobbet på morgnarna är jag på söndagkvällen ändå nöjd. (Tack Katten för att du en gång sa att alla träningspass måste inte vara bra för att vara bra!) Dessutom har jag hela tiden varit i gott träningssällskap vilket såklart ger plus i kanten.

I dag tränade vi vår sista söndagsträning i sandlådan innan julen. Det blev mest spel, en lotturnering och Tora och Camilla bjöd på pepparkakor. En äkta julavslutning med andra ord! De skriver väldigt söta ord om oss i sin blogg också. Om en vecka har jag precis kommit hem från skidbacken såhär dags istället. Vintersäsongen är här!

Ikväll har jag fikat hos Sofy och den välkände Prinsen. På vägen dit kände jag att jag hade ganska mycket träning i ryggen efter den här veckan, eller kanske snarare i benen. Jag känner mig trött men är ändå sugen på mer. Ni vet. Imorgon funderar jag på ett benpass på gymmet. Jag är sugen för när man är inne i ett flow vill man bara köra mera. Jag är inte alls sådär trött som i t ex november om någon minns. Samtidigt vet jag hur viktigt det är att vila, att det faktiskt är då man blir stark. Och jag tränade första gången efter att ha varit sjuk för bara drygt en vecka sedan. Kanske ska jag skjuta på benpasset innan vilan inte blir planerad utan nödvändig. Jag får sova på saken!

Avslutar med lite reklam för Sofys fika. Hjälp så mycket gott! Det var knäck med lakritssmak, saffranskakor, nougat, syltkakor med pepparkakssmak, pepparkakor, lussebullar och mjukpepparkaka. Jag smakade givetvis av allt och kände mig som ett helt rätt gäst i sammanhanget. Frida vad också där och adventsmyste. Medan Sofy ryktas göra situps med PoWorkout har jag flyttat från hennes soffa till min egen. Benen ligger och vilar och mår gott.

Inga kommentarer: