söndag 5 december 2010

A confession to make

Jag tycker inte om Kesella.

Alla äter Kesella. Jag äter Kesella. Bra träningsmellis. Mer protein än keso. Men man kan knappast kalla det gott! Det blir okej till söta coltingpannkakor (bananen) och med hallon till. Men att ha kesellan i gröten t ex? Nej tack. Appropå gröt, äggröt? Vad hände med äppelmos? Äggröt är för mig oätligt. All nyttig mat är inte god. Så. Nu vet ni det. Men jordgubbskesellan är god!

8 kommentarer:

Kurry sa...

Alltså naturell kesella? Nä, det smakar väl skit? Är det inte bara sån man ska ha i bakning alltså? Jordgubbskesella och vaniljkesella trodde jag var det enda man kunde äta som egen ingrediens.

Erika sa...

I träningsvärlden är det oerhört poppis som mellis. Vi pratade om Kesella igår, att vad använder alla icke träningsmänniskor det till, och vi kom fram till just bakning. Jag har det i mina lussebullar, mkt gott!

Träningsglädje sa...

haha!! jag gillar din ärlighet erika!

Miss Agda sa...

Om jag äter kesella så äter jag den alltid med bär och har kanske i lite mjölk också. Då fastnar den inte sådär kladdigt i munnen och smakar som en efterrätt. Helt naturell är den ju väääldigt tråkig...
Vaniljkesella är gudomligt gott som den är, men den är nog inte så bra att äta varje dag som mellis :)

anna sa...

åh hurra, jag trodde jag var själv!

Erika sa...

Aha mjölk alltså... Det ska jag testa nästa gång. För det är ju onekligen... tjockt!

Ulrika sa...

Haha. Bra där. Kesella smakar skit. Man måste dränka det i nån annan smak och konsistens för att få i sig den.

Karin Engen sa...

Tack, äntligen någon mer än jag som tycker att kesella är allmänt tråkigt! Och ja som du säger, äggröt!? Jag kommer fortsätta med äppelmos, that´s it :)