torsdag 28 juni 2012

Mixedspel!

Snacka om att det svänger! Igår var det en sån där bra beachdag igen. En sån där beachdag när jag kände att jag levererade i sanden. Jag och Jens spelade mixed mot Fredrik och Jenny och vi plockade hem två set av fyra. Det var otroligt jämna siffror i alla seten och inget avgjordes med mer än två poäng. Kul!

Lite svårt är det att ställa om till mixed ibland eftersom jag blir försvarsspelare istället för blockspelare. Så i början hängde jag kvar vid nätet, insåg att jag inte skulle nå att blocka och börjar backa och sabbar därmed hela vårt försvar när jag försöker ta samma roll som Jens. Men det där löste sig ganska snabbt och Jens skötte monsterblocket resten av tiden. Vi spelade tryggt och stabilt och hade kul! Jag är nöjd med att jag grävde upp ganska många korta bollar precis nedanför nätkanten och även hade en helt okej blockupptäckning några gånger. Tack Camilla för alla träningstimmar!

Sen kom energyfailen. De andra ville absolut spela ett sista set och jag fick ställa upp men det är inte ett dugg kul när huvudvärken bankar på och varken huvudet eller benen reagerar på spelet. Hemskt andfådd blir jag också. På något mirakulöst sätt knep vi setet ändå trots att jag släppte flera långa shottar som jag enkelt kunnat springa upp en vanlig gång.

På vägen hem hetsåt vi (jag mest...) på grillen vid Brommaplan. 150-grammare med sås och pommes. Sådärja. Riktigt grisätande. Kompenserade med fruktig smoothie med vetegräs i till frukost i morse.
Hoppas det går lika bra på Skrea på söndag!


Inga kommentarer: