onsdag 14 mars 2012

Siljan runt!

Har jag sagt att jag är anmäld till Siljan runt? Jag tror inte det. Jag är anmäld till Siljan runt! Den 2 juni ska jag cykla 12 mil i ett supervackert landskap och jag längtar verkligen. Har en hemlig förkärlek till Dalarna och många gånger i bilen när jag susat förbi Siljan har jag längtat efter att få cykla längs med sjön. 12 mil känns alldeles perfekt långt första helgen i juni också även om cykelsäsongen verkar komma igång tidigt i år (sopa bort allt grus nu bara!) Och som en piece of cake jämfört med 30 mil runt Vättern. Famous last words?

Cykelträning på Färingsö inför Vätterrundan 2011
Sara ska också cykla (yay!) och vi kör en helghelg i Dalarna. Vi checkar in på BestWestern i Mora 1-3 juni och jag ser fram emot en god middag och lite bubbelbad på lördag kväll! Katten, har du anmält dig än? Jag lovar att vi ska fira dig hur mycket som helst där uppe!

Är det fler som vill cykla? Anmäl er! Man kan välja mellan att cykla 8, 12 eller 16 mil. Väljer man 16 mil får man dessutom cykla runt Orsasjön. Men som Sara sa, det räcker med en sjö. Anmäl dig här! Alla som cyklar är inbjudna till födelsedagskalas för Katten på lördag kväll!

6 kommentarer:

Jonas sa...

Jag ska posta två riktiga flaskor till dig så det blir lite ordning och reda ;)

Erika sa...

Dom sitter ju bra i den ena hållaren! Behöver tjockisflaskor isf!

Jonas sa...

riktiga cykelflaskor finns väl bara i en tjocklek? :)

Träningsglädje sa...

yey! klart katten måste med så vi kan träffas nån gång! blir bra om vi inleder med lite fest (efter träning)!

Snabbare, starkare, snyggare sa...

Det är ju inte utan att man är sugen! Hela mitt Fredrikshofsgäng ska ju köra också...
Men jag är ju anmäld till Stockholm marathon - hur tänkte jag där? ;)

Katten sa...

Haha, jag måste ju komma på min egen fest känns det som :P Och hur äntrar man bättre slutspurten mot medelåldern än med ett kraftigt motgift? (då menar jag träningen, inte bubblet..fast lika delar är nog bäst ;)