tisdag 27 mars 2012

Fortsättning på yogakursen eller bara: Vilken bra start på veckan!

Om ni någon gång får möjlighet att yoga för Marianne Fricke Stjernström så gör det! Hon är helt underbar verkligen. Det känns som att hon skulle kunna få vem som helst att kunna tycka om yoga. Igår under vår fördjupningskurs fortsatte vi med olika positioner och övade på längd och andning. Skriver jag några fler detaljer blir det genast flummigt. Det fungerar mycket bättre under själva klassen och det är inte ett dugg flummigt där. Jag kände mig som teachers pet som gick runt och la ut mattor och filtar eftersom jag kom i så god tid. Efteråt fick jag lite special feedback för min skolios som hon hade känt. Det är så underbart att folk känner att man har krokig rygg säg ... Min måndag som startade med löpning och lite styrka avslutades i alla fall helt perfekt med en skön yogaklass på kvällen. Med lite cykling och promenerade där emellan summerar jag en toppenstart på veckan! Dessutom i goda vänners lag. Blir knappast bättre. Min kollega som är med på samma kurs konstaterade att "det skulle hon aldrig orka". Jag köper förvisso morgontröttheten och hon sa i alla fall inte att  det lät "för mycket" som annars är den i särklass vanligaste kommentaren. Jag säger som Sara skrev igår Jag tror inte att det är bra att vara stilla 22 av dygnets 24 timmar. Word.

Men nu behöver ryggen servas. Jag har känt att det varit på väg ett tag men nu har jag den där dåliga känslan i vänster sida väldigt uttalat i princip hela tiden. Jag borde ha ringt min kiropraktor redan förra veckan för att säkerställa att jag fick en tid innan min påskvecka till fjälls men nu har jag i alla fall gjort slag i saken och lämnat en meddelande. Jag hoppas att få komma dit i dagarna! Ikväll blir det överkroppsstyrka med Vilma på SATS. (Ryggen ett pass till så hoppas vi på kiropraktorn sen okej?) Men vi tänkte inte dricka juice på Spårvagnshallarna och sådär utan dra oss undan på SATS Stadshagen. Bekvämt och bra. Men jag måste testa cityträning och juicegrejen snart också! Så att jag fortsätter kvala in som träningsbloggare ... Knät var inte 100% efter löpningen men känns helt bra i dag. Så jag balanserar vidare och fortsätter på vårpepp-temat!

Det ska vara roligt att yoga! Det här fina linnet kommer från Dropofmindfulnes. Jag såg det på Yogayama igår och är väldigt sugen på ett eget ...

1 kommentar:

Em sa...

Lät fantastiskt! En BRA yogalärare är så himla fint, man vet inte hur stor skillnad det kan vara förrän man har upplevt det!