onsdag 4 januari 2012

Styrka

Efter en hel massa längdskidåkning var det dags att slipa lite på styrkan igen. Det var egentligen dags för ett av mina funktionella pass med enbensknäböj, bencurl (med ett ben i taget), kliv upp på bänk och så vidare men efter att ha varit borta från gymmet ett par veckor var jag mer sugen på lite tyngre träning. Sparar det funktionella till helgen.

Väl på väg hem från jobbet var jag dock trött och lite hungrig trots en massa bra mat under dagen. Sovit hade jag i och för sig inte gjort men jag hade bestämt träff med Jens i repan och det var bara att köra. Räknade inte med någon toppprestation men bestämde mig ändå för att köra mina tre tunga favoritövningar: marklyft, knäböj och chins. Avslutade med tre plankor. Och jag kände mig faktiskt stark! Jag fick bra kontakt och kroppen levererade. Den är helt klart i bra form just nu. Härliga tider! Färdiggymmad och klar kände jag mig inte alls trött och inte heller tömd på energi. Den smygande huvudvärken var borta.

Vi avslutade med thai takeout hemma hos Jens och tillbaka i min egen soffa igen är jag förstås trött igen - i kropp och huvud - på ett härligt sätt. Sov gott!

2 kommentarer:

LinaTriathlet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
LinaTriathlet sa...

Härlig energi! Det är ju så roligt när man känner att kroppen svarar bra! Jag körde också marklyft och benböj igår, grymt bra övningar som känns i kroppen idag! :)