tisdag 24 maj 2011

Nya träningskläder från Casall


Jiiihaaa! Jag har väntat på den här bikinin hela vintern och våren medan jag har sett den över helsidor i nog varenda träningstidning. Så alldeles perfekt på en solbränd bikinispelare. När jag fyllde år fick jag ett saftigt presentkort av (är det nu man ska skriva "finaste"?) Malin och Pernilla på Casall och i dag på lunchen tyckte jag att det var dags att lägga vantarna på en ny älskling. Det blev en ny spelbikini, ett jättehärligt turkost linne i "loose fit" och ett par svarta brallor i samma loose fit anda. Herregud hela butiken var ju proppfull med snygga grejer och det var väldigt svårt att välja! Tack (finaste) Malin och Pernilla för en guldpresent!

4 kommentarer:

Sofie sa...

Måste bara fråga, för hela Fitness-redaktionen blev helt kär i den här bikinin. MEN... prövade den och den var helt genomskinlig. Alltså genomskinlig även när den var torr... hade vi bara en prototyp? Funkar din?

Erika sa...

Vad konstigt! Min är absolut inte genomskinlig. Det verkar ju mystiskt att skicka ut en sån prototyp för en genomskinlig bikini blir man kanske inte så sugen på..! Jag har en kompis som jobbar på Casall - måste kolla med henne.

Erika sa...

Svar från Casall:
Den "genomskinliga varianten" är antagligen ett säljprov som de fått från vår pr byrå. Vi har bytt tyg (eftersom även vi upptäckte att den var genomskinlig även när den var torr...) plus att vi har dubbelt tyg i kuporna i produktionen. Alltså inte genomskinlig.

Träningsglädje sa...

va? jag skriver finaste rätt ofta men har aldrig fått nåt presentkort för det. fy fan. ;)