lördag 21 maj 2011

Dagens - en recap!

10 mil blev det till sist och jag tycker det var fullt tillräckligt. Ni kan ju det här med försommar i Sverige, rapsfält, kossor, glittrande Mälare och så vidare. Det var likadant i dag och strålande sol och hela paketet. Vi trampade runt på Färingsös alla småvägar och ömsom cyklade i bredd och avhandlade livets stora frågor och ömsom öste allt vi kunde i medvinden på flacken eller i motvinden upp för backarna. Det var väldigt backigt och det gillade inte mina knän alls. Det gör ont att gå (!) nu och nästa vecka unnar jag mig en vilovecka utan cykling, naprapatbesök, grillpartyn och tjejkalas. Alla backarna slet bra på knäna som ändå protesterade imponerande lite - under själva cyklingen... Hoppas de gör likadant på Vättern men jag är tveksam. Pannben, mera pannben, Erika!

Mest imponerande var nog Katten som premiärcyklade "på riktigt" och direkt tog sig an 10 mil, dessutom på min hybrid. Eloge och applåder!

Jag nere vid vattnet i Björkvik. Här tvingade jag till mig ett nödstopp
och tryckte resolut i mig min macka en mil före planerat stopp. Hur
ska det gå med energin på Vättern?!

Katten vid samma fikastopp. Jag har invigt henne i religionen cykling med framgång!
Se bara smajlet!


Micke var lite besviken över att inte få vara med på bild sist så här kommer han också!
Micke gillar även att berätta att han cyklat Vättern på 8,5 h (var det va?) så nu får han
det omnämnandet även i min blogg. Varsågod Micke!



Dagens bästa? Blåbärspaj med vaniljsås!

Efter en middag på stan väntar jag nu bara på att torktumlaren ska göra klart sitt jobb med mina lakan så att jag kan få gå och sova. Det här livet alltså!


1 kommentar:

Träningsglädje sa...

åh. jag vill också cykla när jag ser de där bilderna. ser mycket härligt ut!