lördag 28 maj 2011

Gymmig


Jag brukar aldrig få träningsvärk. Jag kan känna mig trött i musklerna efter hård träning, "känna att jag har gjort något" som är min klassiska kommentar. Men aldrig träningsvärk. Jag verkar ha en fenomenal återhämtningsförmåga. Men de senaste dagarna har jag haft träningsvärk från hell i magen. Halleluja! Jag har knappt kunna lägga mig ner eller sätta mig upp i sängen som vanligt och utan ett aj för att inte tala om hur det känns att hosta eller bara harkla sig lite. Oh wow. Jag får känslan av ett sexpack har vuxit sig fram över natten bara sådär när magmusklerna är så påtagliga haha.

I dag var det ändå dags för mig och Katten att köra vårt planerade gympass. Vi gjorde en repris av mitt onsdagspass men vid situpsen på bosuboll (hej hävstång) fick jag kasta in handduken. Det gick inte. Istället stod jag i plankan och väntade på Katten. Magen ropade även i latsdragen och amhävningarna och jag börjar så smått förstå varför jag alls fick träningsvärk efter onsdagspasset. Magen fick vara med mycket och så avslutade jag med fyra tuffa magjobbare där jag strävade efter extra bra kontakt. Har lite svårt för ordet "kontakt". Man låter som värsta kroppsbyggaren.

Dagens pass blev mycket mera pratigt, som vanligt när vi två kör, men också mycket roligare. Det var lugnt och skönt på gymmet med knappt några andra där alls. Alla springer väl eller hejar på Stockholm Marathon. 4 mil på asfalt? Jag siktar på 30! (Obs: Ironi).

Inga kommentarer: