måndag 16 april 2012

Up and about

Bra helg i ryggen inför veckan. Har varvat filmkvällar med både champagne, beachträningar och powerwalks i vårsol. Har inte riktigt hunnit med att blogga mellan varven så det blir en snabb recap istället. Men helgen har i alla fall uteslutande tillbringats med riktigt goda vänner. I fredags hade jag och Maria en idé om aw och middag på stan men hamnade min i soffa och fixade halloumisallad med äpplen stekta i kanel med vaniljkesella till efterrätt. På lördagen adderade vi fler tjejer och käkade tapas och barhängde bland Stockholms utegångsdjur - efter att jag varit på släktfest. Det innebar trerätters med bubbel plus tapas. Jag var lite matt i pälsen på söndagen men solen var "all over the place" som Prins Daniel skulle ha sagt och jag och Jens skippade det planerade gympasset och gick ut i det vackra vårvädret. Jag hade tänkt att vi skulle flanera bland träden och kanske sola näsorna på nån klippa men Jens satte upp ett bra tempo och vi gick backe upp och backe ner längs med vattnet medan svetten kröp fram bakom solgasögonen. När jag ansträngt efter sådär 50 min andades fram att vad fort vi går menade Jens att han bara gick fort för att jag alltid går fort. Jaha. Well - kanske bra Svalbardträning. På eftermiddagen hade vi båda beachträning så kanske kan man säga att det blev ett långpass i söndags?

Den här veckans träning är jätteoklar. På onsdag har jag anmält mig till 75 min crossträning med Friskis. Det är löpning och styrka utomhus. Men jag orkar bara vara med om det är sol. Måste dessutom ta mig till söder för det... På torsdag spelar vi beach och det är ungefär bara det jag har planerat. Det är så mycket just nu att jag inte riktigt orkar fylla alla veckans dagar. Men om det är finväder tänkte jag premiärcykla med Hofvet också på söndag morgon. Klockan 08?! Och ikväll ska jag på sista delen av min yogakurs. Det tuffar på.

Vassa Eggen ...
... Pampas marina

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Tänkte just säga att jag gärna hänger med på crosstraining på onsdag.. men så kom jag på att vi ju har svalbardfika då? Kommer du inte på det alltså?

Erika sa...

Har vi?! Det hade jag ingen aning om?

LinaTriathlet sa...

Åh vilken fin helg! :) Snygg brud!! :)

Erika sa...

Tackar :)