onsdag 18 april 2012

Tack till er liksom!

En grej som irriterar mig rätt ofta är bloggare som aldrig svarar på kommentarer. Naturligtvis behöver man inte svara på varenda liten input men jag tycker i alla fall att man svarar om någon har en fråga. Dessutom är det ganska trevligt om man tackar för beröm eller annan positiv feedback. Vissa anser förmodligen att de får för många kommentarer för att hinna svara (hej i-landsproblem) och man behöver som sagt inte svara på alla kommentarer alltid och med en gång - men det heter trots allt sociala medier. Och man kan ju alltid bekväma sig och skriva en kommentar och svara sina läsare gemensamt annars. För alla vill väl ha dessa kommentarer? Tycker om dem och känner hur man får lite bekräftelse för att det man skriver och tycker syns och engagerar? Det minsta man kan göra då är ju att inte spela så otroligt busy utan faktiskt svara.

Insåg dock tidigare i dag att jag själv varit lite halvdålig på ovan på sistone. En sån bloggare vill jag ju inte bli. Jag svarar helst direkt jag ser en ny kommentar men ibland har jag sett den sent på kvällen eller via mobilen och tänkt att jag ska svara nästa dag eller från en dator. Är det något väldigt kontroversiellt kanske man behöver betänketid ibland också. Well - nu har jag i alla fall svarat på många av de senaste kommentarerna jag fått, tackat för beröm (som en väluppfostrad bloggare sig bör!) och även delat ut någon egen fråga också!

Jag har fått många nya läsare på sistone och ni som har kommenterat på ett eller annat sätt: Massor av tack! Utan era kommentarer vore det inte i närheten lika kul att blogga!

4 kommentarer:

Ida och Ninni sa...

Bra skrivet!
Jag följer din blogg och du är en av "de 5 första" som jag läser på morgonen!
Härlig spridning bland inlägg som jag gillar!
Go girl! :)
// Ninni

Erika sa...

Åh tack så mycket! Vad roligt att höra :)

Malin sa...

Tack själv för en bra blogg! =) (och jag har alldeles för mycket tankar för att INTE kommentera på diverse bloggar, haha!)

Marliina sa...

Oj jag är nog verkligen inte bra på att svara på kommentarerna på min blogg... kanske ska tänka på det :)
Kram