söndag 9 januari 2011

Sandig söndag

Parkerad framför brittisk deckare på TV, den som utspelar sig i byn där det snart inte kan finnas någon kvar med tanke på hur många som har dött i den. Är rejält trött i kroppen. Skönt trött på gränsen till sliten. Gårdagens gympass visade sig ge en hel del träningsvärk vilket jag inte riktigt var beredd på, och heller inte direkt märkte förrän jag klev ut i sandlådan i eftermiddags. Kanske beror det på att passet jag körde var ganska intensivt, korta pauser mellan seten, och involverade hela kroppen.

Jämna matcher i dag också!
Egentligen skulle jag ha spelat mixed med Jens, Näva och Andreas men Jens är sjuk och istället hoppade Vickzon in, 35 cm kortare.  Vi turades om att spela med och mot varandra och det var kul med många bra bollar. Andreas var lite trött i början men när han fick till sina servar och grymma placeringar plockade hans lag många poäng, inte ett dugg förvånande. Näva slet som vanligt som ett djur och stod för peppandet och Vickzon var stabil i största allmänhet. En kul och bra kombination av spelare att spela med. Men jag kände mig riktigt trött under de två timmarna vi spelade. Kanske en kombination av ett tufft pass igår, att jag sovit snudd på för mycket och av det jag ätit i helgen. Mer om ätandet i ett senare inlägg. Dessutom fick jag Nävas servemiss i bakhuvudet en gång och det gör fortfarande ganska ont i skallen. Därför ligger jag väldigt skönt under min filt nu, mätt och belåten. Men kanske blir det lite keso och fruktsallad till efterrätt!

Fick precis ett sms av Andreas. "Du har blivit bättre, kul att se!" Kul sms att få säger jag! Kan tilläggas att Andreas är liiite bättre än oss andra och snarare är någon jag tränar för än spelar med egentligen. Sover gott på den.

Inga kommentarer: