tisdag 20 juli 2010

Semesterträning

Ville egentligen hitta en brant och bra backe att springa intervaller i men jag hittade ingen passande. Istället blev det en 5 km-runda på en grusväg med perfekt svikt, följt av barrstigar i skogen ut mot klipporna och havet. Helt okej utsikt.
Kom tillbaka 25 min senare och kände mig väldigt "semester-joggad" vilket inte alls varit tanken. Därför gjorde jag 15 burpees X 3 istället för intervallerna och tre stycken olika core-övningar på gräsmattan framför huset med utsikt över fälten. Trots att solen gömde sig bakom molnen var det fuktigt och varmt.
Avslutade med keso, banan och nektarin innan det var så varmt att jag var tvungen att slänga mig i havet. Svalt milt uttryckt.

Har blivit fika utan dess like de två senaste dagarna men har bestämt mig för att inte hetsa upp mig. Två dagar av årets 365. Nu har jag semester och den kommer hur som att innehålla minst två tuffa turneringar och garanterat mer träning om jag känner mitt eget sug rätt. Löpningen behöver verkligen trimmas till innan den 29onde augusti men det är verkligen världens mest tråkigaste träningsform någonsin! Simma med våtdräkt i havet imorn?

2 kommentarer:

Jens sa...

45 burpies alltså? Bra jobbat =)
Tog själv nästan helt slut vid andra vändan burpies i cirkelpasset igår, så det blev bara en och en halv repetition av listan denna gången.
Tycker du ska passa på att simma när du är ute i skrägården, kör hårt! =)

Erika sa...

Alltså det var 16 grader i havet. Inte så himla nice. Imorn måste jag på löpningen igen...