måndag 28 november 2011

Duracellkaninen strikes again

Det är måndag och givetvis laddar jag med spinning intensiv för Adam. I dag bestämde jag mig för att köra lite till. Cykla lite fortare med lite tyngre motstånd. Det var helt klart dags att börja ösa på - så jag gjorde det. Nästa gång tror jag att jag kan ösa på ännu mer. Jag tänkte inte så många fler tankar än "cykla mera" under passets 60 minuter. Som det ska vara tänker jag. Och precis när det behövdes hördes Adams kör, kör, kööör! Hur kan man vara så vältajmad? Benen brände, det dunkade med blodsmak i munnen och knäna och ryggen var bättre än någonsin den här hösten! Eftersom det var dags att köra lite till gjorde jag 100 olika varianter av situps och crunches efteråt också och stod några minuter i plankan. Nu är jag mör.

8 kommentarer:

Jonas sa...

Jag kommer aldrig kunna ha en egen blogg för jag har ingen hiss med spegel och jag kan alltid krama ur mina kläder när jag spinnat. Du ser oförskämt fräsch ut.

Erika sa...

Det var en pöl under min cykel i dag... Folk som inte svettas som grisar efter spinningpass är antingen lata eller gör något fel. Ser du inte att bilden är körd genom Photoshop ett par varv! Ökad kontrast, mer lyster och så ett filter som skapar sudd i kanterna där lyckligtvis mitt ansikte råkade vara. Haha.

Btw, du har väl en badrumsspegel att fota i? Mycket beprövad metod :)

Jonas sa...

Badrumsspegel känns mer småtjej med modeblogg ;) Hallspegeln funkar iaf inte, den har jag provat flera gånger.

Erika sa...

! Jag fotar mig ju rätt ofta i badrumsspegeln!

Jojohanna sa...

Hihi, vilken härlig kommentarsföljetong! Tror vi får göra ett blogginlägg om speglar framöver :)

Bra kört!

Jonas sa...

Du är ju inte så gammal heller! :D

Miranda sa...

Duracellkanin, I like it :-)

Erika sa...

Hehe, jag förstår det ;)