onsdag 22 augusti 2012

Var dig själv - alla andra är upptagna


Igår kväll läste jag många bra blogginlägg. Jag har haft fullt fokus på nya jobbet och att sälja och köpa lägenhet på sistone så det har blivit ganska lite tid att läsa bloggar. Men igår kväll hade jag tid! Särskilt tre inlägg fick mig att bli inspirerad, lite gladare och mer nöjd med mig själv. Jag ÄR ju nöjd med mig själv men ingen går ju genom livet med självförtroende och självkänsla på topp 24 timmar om dygnet. Antar jag. Så att läsa att det är fler som också tycker löpning är tufft kändes fint just då (särskilt när det är en person jag vet är vältränad och inspirerande och har en blogg jag verkligen gillar). Och att läsa att det är fler som funderar på varför de tränar, vad de vill med träningen och få mig att inse att man kanske inte blir supervass på en gren om man tränar lite allting (vilket jag ändå vill fortsätta med!) Och så var det härligt att bara få läsa ett riktigt inspirationsinlägg deluxe.

Kolla in hos Tre mil, Åsa och Bodycomf!






1 kommentar:

Annika sa...

Ah... tack! Glad att jag kan göra någon lite bättre till mods genom att vara osnabb :) Lite så tänker jag ibland om min blogg. Att jag bjuder på långsamma tider och svaga vikter och vågar vara den jag är.

Men du skulle läst om förra veckans pass: http://tremil.blogg.se/2012/august/mer-crossfit.html#comment

;)

Du är ju klok och kom fram till en bra slutsats och jag gillar också Åsas tankar. Men så är det väl bara så att vissa dagar känner man sig oövervinnerlig och andra som att man är på botten.

Eftersom jag egentligen inte har andra mål än att bara hålla mig i välmående och ha roligt så blir det väl inga extrema resultat heller... :)