söndag 5 augusti 2012

Backintervaller och bad

I helgen har vi varit ute på landet i Mariefred. Jag hade ju rastat mig själv i fredags innan vi åkte så ganska länge var jag nöjd med att ligga och läsa, fika, ta en tur på cykeln ner till sjön, sköta grillen och framför allt lösa korsord. Oj vad vi har löst korsord! Det känns som att jag har ett nytt stort intresse som det är svårt att slita sig ifrån. I dag innan hemfärd såg jag dock till att vi gjorde det.

Vi sprang en uppvärmningsrunda som följdes av totalt 15 backintervaller upp från sjön. Fem intervaller inleddes vardera med fem upphopp. Sen vilade vi en kort stund och gjorde samma sak en gång till. Sista varvet inledde jag med att springa och gjorde upphoppen på toppen av backen. Totalt 75 upphopp när vi var klara! Vi gjorde final i att kasta oss i Mälaren delvis med kläderna på. Jens dök i med shortsen och jag badade i korta löpartights på grund av minimala underkläder och barnfamiljer på stranden. Det blev en skön promenad hem med något slags våtvärmande omslag runt trötta ben. Det kändes fint i benen och det var gott att sleva i sig älggryta och kardemummabullar efteråt. Sommarträning at its best säger jag bara.

Nu är vi tillbaka i stan och tvättmaskinen går för fullt. Necessären ligger ouppackad. Imorn åker jag ut till landet igen och på onsdag kommer Jens efter - med två racercyklar på bilen. Bra dagar. Bra dagar.



6 kommentarer:

Katten sa...

Härligt härligt!! När börjar du på nya jobbet då?
Framförallt, när kan vi ses? Jag är nog i sthlm på onsdag, men då är ju du väck :( Kram så länge iaf, slår en pling så fort min telefon fått liv (den stendog nyss.?!)

Erika sa...

13 augusti, nästa måndag alltså! Jag kan när som helst den veckan men på må och to har jag lite halva planer. Kanske en aw på fredagen?? :) Kram!

Katten sa...

Kanske, det är dop på lördagen, så jag kanske är i stan då! Funderar på att vara med på ett cirkelpass i Rålis som en kompis fixar, på tisdagen efter jobbet. Sugen? Kraam!

Erika sa...

Låter kul! Tänker att jag säkert är helt slut på kvällarna första veckan med nya jobbet men jag skriver in det i kalendern med reservation för dödströtthet. Vilken tid är det? :) Träning har jag ju alltid svårt att låta bil... Katter också:)

Katten sa...

Det är kl 18 isf! Ska se om det kan funka med tåg och sånt, måste ju duscha efter också! Annars kan ju vi ses lite tidigare och göra nåt annat :)

Erika sa...

Perfa, vore kul! Om det inte matchar med tåg kan vi ju styra en egen dejt. Jag bokar in dig hur som så får vi se vad det blir för aktivitet :)

Förresten, har noll mottagning här i obygden så jag är svår att ringa. Glömde säga det!