onsdag 14 april 2010

Uppdatering beach

Träningsmatch på Gärdet förra sommaren en kväll efter jobbet. Snart är vi där igen.

Klockan är 19:45. Jag sitter i bilen och det är ljust (!) ute. Jag är på väg till sandlådan och på radion spelar de David Guetta. Så började min afton efter en härlig 2 h powernap. Den ni!

På träningen i dag körde vi mycket försvarsspel och det som tidigare mest suttit i teorin var i dag enkelt och satt i praktiken direkt. Vilken härlig känsla när kroppen äntligen fattar vad den ska göra. Då kan man ju aldrig förstå att det har varit svårt. Anneli spelar grymt försvar och jag räknar iskallt att hon ska gräva upp mycket bollar som går förbi min block i sommar. Mattias Magnusson är för övrigt en grym tränare och pedagog. Riktigt roligt att träna för honom i dag. Med sig hade han Johan Ström som också var riktigt bra, dedikerad är nog ett ord man kan använda! Härlig träning. Sista halvtimmen körde vi bara spel. Om laget inte försökte rädda varenda boll, inte bara första eller andra utan även tredje och fjärde blev det straff. Båda i laget fick göra 10 burpees var. Mycket bra för att få in tänket att gå på allt, aldrig fundera på om man hinner - för då hinner men garanterat inte. Kan skryta med att jag och Anneli slapp göra en enda burpee ikväll!

Tidigare i dag spikade vi sommarens träningsgrupp. Vi kommer att träna en dag i veckan på Kärsön med ett annat lag och jag tror att det blir en riktigt bra matchning. En dag kör vi träningsmatcher och nästan varje helg är det någon turnering. Nu längtar jag otroligt mycket tills man kan vara ute och spela igen. Beachvolley ska trots allt allra helt spelas på en strand med sol och sidvind från havet. Det är inte enkelt.

Från finlunch och mingel på Operaterrassen tidigare i dag med chokladmousse och en rad olika bakelser till efterrätt till beachkläder och träning i sandlådan på kvällen, åter hemma i favoritmjukisarna lagom utbankad och nöjd.

Ibland gillar jag mitt liv extra mycket!

2 kommentarer:

sofy sa...

Men ÅH! Jag vill också leka (och vara bra på beach!)

Erika sa...

Jamen du ska ju om två veckor! Och sen går du grundkursen som börjar 3 maj, visar på talang och lagom till högsommaren dominerar du på de svenska stränderna!