måndag 26 april 2010

30 min till spinning

Om 40 minuter är det måndagsspinning. Egentligen skulle jag behöva springa eller styrketräna mer än cykla, eller varför inte teknikträna med bollen. Men jag kör i alla fall ett spinningpass just för att måndagspasset är så jäkla kul. Men nästa vecka får jag kanske ge mig och träna det jag faktiskt borde träna istället. Hur disciplinerade är ni?

Jag är lite hungrig. (Som vanligt - jag måste ha en ämnesomsättning från någon annan planet?). Trots fil, mango och lite müsli vid fem. Skulle inte ha något emot en hel middag istället. Jag räknar ändå kallt med att ha tillräckligt glykogen efter frukost, lunch och en stor glass i em. Inklusive mellis. Men jag tycker inte om att träna hungrig. Jag är en av få (verkar det som) som tränar sämre då än som lite för mätt. Eftersom måndagspasset är grymt vill jag kunna maxa! Övervvägde en banan men struntar i den eftersom jag läste någonstans att fettförbränningen minskar om du äter precis innan passet. Inte för att det är därför jag spinnar egentligen men jag har ändå bara en banan kvar och den vill jag ha i min smoothie imorn. Mr J tror det om bananen är en myt. Jag har ju ändå tryckt en stor glass på Bosses glassbar i Linköping innan vi åkte hem idag. Vad äter ni mellan lunch och träning? Jag blir alltid hungrig trots mellis. Imorn innan beachen tror jag det blir en knäckemacka med falukorv, en frukt och lite keso. Mmm!

Nu ska jag snart spinna, bara för att det är kul!

5 kommentarer:

kattenjansson sa...

Haha, jag kutade och eric och linnea cyklade till Bosses i Norrköping nyss :P

Erika sa...

Haha najs! Kan dock avslöja att det inte var ett optimalt mellanmål. Fy fan vilket cykelpass men jag gjorde det! Haha.

För övrigt tyckte jag Linnea var typ ett år nyss. Hur fort lär sig barn cykla nu för tiden?

Anonym sa...

Åh, jag hade också planerat in spinning men kom hem nyss, missat 40 min redan och har MASSA plugg kvar. Har svårt att se hur jag ska hinna träna idag..:S

Erika sa...

Åh sånt är så himla trist! Ja du har kanske sett mina beklagande blogginlägg på ämnet att missa träning av olika anledningar:) Men man brukar vara på bättre humör redan efter nästa träningspass, kanske imorn? :)

Katten sa...

hon är 2,5 men sitter mest bak i stolen :)