fredag 16 april 2010

Status update

Träningsvärk från gårdagens två matcher. Rumpan har visst gjort sitt. Jag gillar. Träningsvärk i rumpan och i magmusklerna är det bästa. Vi vann en och förlorade en igår och ställningen i tabellen är oklar då resultaten inte kommit upp på sajten än. Jag har dock förhoppningar om att vi hänger kvar nära toppen.

Jag skippar lunchlöpningen som jag hade eventuella planer på. Träningsvärken från gårdagens match, dåligt väder och faktumet att jag fortfarande inte hunnit göra min namnskylt till helgens Blogger Bootcamp gör att jag prioriterat annorlunda. First things first liksom.

Mail till Sofy, kollega och en av arrangörerna för några minuter sen: Är det verkligen mkt snacks i påsen? Räcker en macka o en banan som stödfodring i packningen? Katta (min enda "riktiga" vän reds anm) är förkyld och morgondagens dagsform är osäker. Jag börjar bli liiite nervös som inte känner någon, inte styrketränat på riktigt på ett år och inte kan dansa.

Ikväll har träningsgarderoben och 20 kg övriga kläder tvättid och jag ska mitt i allt klippa mig och slinga håret.

Jag säger då kör vi.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tar litet yogapass ikväll, pluggar nu: tenta. Så ska jag ladda inför imorgon. :D Ska du på BBC passet eller?

Erika sa...

Låter skönt! Hade gärna gjort något stretchigt eller åtminstone promenerat :)

Yep jag ska på BBC passet! Om du känner igen mig i vimlet imorn får du gärna säga hej för jag känner verkligen INGEN förutom Sofia/Uppochhoppa :)