torsdag 1 april 2010

BeachCamp Öland 2010


Sent igår kväll efter träningen i sandlådan anmälde jag mig och betalade BeachCamp Öland! Det känns extra roligt nu när allting är spikat och jag vet att vi faktiskt kommer att åka. Var precis inne och spanade in schemat och jag kan inte tänka mig en bättre sommarvecka. Jag och tjejerna i en stuga på Öland precis vid den kritvita sandstranden, träningar varje förmiddag och olika turneringar och eget spel på eftermiddagarna. Det varvar man med strandhäng, god mat och självklart en hel del partaj! Mmmm längtar! Halva sköna beachsverige gissar jag kommer vara på plats, om inte hela :)

Förra året var vi en vecka i april i Turkiet - också med BeachCamp. Det var såklart också riktigt bra men efter resor till Bali och Val D’Isere gissade jag att jobbet inte riktigt skulle uppskatta idén att jag skulle vara ledig ytterligare vecka innan sommaren. Och det gör egentligen inget. Jag är fortfarande trött på falafel och stranden på Öland är faktiskt finare – ja faktiskt! Dessutom stannar vi kvar en natt extra och spelar Back to the Beach-turneringen dagen efter BeachCamp. Kan knappast bli bättre!

David (som äter kiwi med skal?) var shysst och lät mig betala i sista minuten. Anmälningsavgiften skulle egentligen ha varit inne igår för att man skulle få den nya Mikasabollen efter lägret. Dumt nog trodde jag det räckte med själva anmälan – således satt jag några minuter före midnatt efter gårdagens beachträning och betalade och tog skärmdumpar som jag mailade till Mr Kiwi. En ny boll väntar på mig i sommar! Här finns BeachCamps egen blogg.

Inga kommentarer: