fredag 30 april 2010

I morse hade katten rivit på tapeten, en ny dålig vana han skaffat sig. Jag velade in i det sista om jag skulle packa ner grejer för att springa på lunchen eller inte men då jag skulle bli utan sällskap valde jag att lämna sakerna hemma för att slippa ha så mycket att släpa på. Väl framme på jobbet har Sofy med sig träningskläder trots att hon inte skulle. Suck och dålig början på dagen. När mina dagar börjar dåligt har jag ofta svårt att styra upp dem på rätt köl igen. Jag gillar att ha morgonrutiner (ja, jag gillar nog rutiner i största allmänhet...), äta en god frukost och ha rätt saker i väskan och komma till jobbet när jag planerat. Jag vill framför allt inte vakna av att katten river på väggen!

Ute är luften ljummen och på lunchen tar jag en långpromenad runt Djurgården istället för löparrundan, äter lunch vid datorn och sen slutar vi klockan tre. Eftermiddagen bjuder på vernissage och sen blir det middag ute. Jag tänkte skippa vinet och springa ikväll istället. Då tror jag dagen kommer kännas lite uppstyrd igen! Allt sitter i huvudet och nu gäller det att tänka sådär berömt positivt. Dagen är ju vad du tänker att den är. Kvarstår gör bara frågan om tapeten som är svår att kompensera med positiva tankar.

I-landsproblemen hopar sig...

Sofy och jag tog lunchdejt istället och sen en långpromenad istället. Dagen artar sig.

4 kommentarer:

Sofy sa...

Det där med katt.. jag vet inte.

(Eftersom det var länges en Joy visade upp sitt demolitionanddestroy beteende har jag glömt att hon hunnit med: 7 böcker i slamsor, en mobilladdare, en datorladdare, en digitalkameralucka, tre par älsklingsskor (tigerpumpsen!!!) ett bälte och ett hörn av ett sängbord.)


Nej, det där med katt, jag vet inte...

Erika sa...

Imponerande... Det är nog mer än Gustav kommer förstöra under sin livstid haha. Jag gillar ju djur i största allmänhet men med ett antal katter genom livet så... Jag är mer som en katt själv, självständig och gör som jag vill så jag passar bättre med en likasinnad. Det enda han behöver hjälp med är att få middagen serverad :)

Katten sa...

Hmm - jag tror du behöver skippa pressen lite på dig själv och ta den där middagen och vinet. Unna dig lite som Tabitha skulle sagt!

Erika sa...

Okej, okej, aaaalla säger samma sak :) Kloka vänner!