onsdag 22 februari 2012

Linne och vattenflaska från Röhnisch & Snowandmotion

Precis innan jag stack till Thailand fick jag hem ett linne och en vattenflaska från Röhnisch och Snowandmotion. Jag invigde linnet som jag tycker mycket om i Thailand. Det fick följa med på strandlöpning och en yogatimma. Mitt nya linne får pluspoäng för design, komfort och funktion. Det är i superskön kvalitet och sitter bra. Det sitter ganska löst och ger en ganska smickrande känsla för figuren också om man har sådana betänkligheter. Jag gillar resåren längst ner som gör att linnet ändå inte blir fladdrigt men samtidigt inte får det att glida upp. Kan nog bli en ny favorit i garderoben. Gillar grejer med kvalitet.


Jag fick även en matchande vattenflaska till från Röhnisch. Den är jättesöt men tyvärr ganska opraktisk. Jag har ett eget skåp i köket bara för vattenflaskor så jag har utvärderat en del flaskor i mina dagar... Pipen på Röhnisch vattenflaska går visserligen lätt att dra upp med munnen och tänderna och känns ganska mjuk men tyvärr åker den lika lätt ner igen och hindrar vattnet från att komma ut. Oerhört irriterande. Man måste ha en särskild drickteknik och snarare hälla i sig vattnet än suga i sig det. Dessutom är locket av samma mjuka plast. Skönt material men det gör att flaskan tenderar att läcka.

Om man vill ha en snygg vattenflaska fungerar den absolut på gymmet. Eftersom den är ganska liten passar den bäst till träning som inte är så svettig. På gymmet läcker ju inte flaskorna heller, såvida man inte fyllt flaskan med vatten redan hemma.


Precis som namnet antyder finns det många vinterplagg och skidåkarkläder på Snowandmotion men man hittar även mycket kläder för sommar- eller inomhusbruk på sajten. Linnet hittar du här och flaskan finns här.

1 kommentar:

Johanna sa...

Åh! Precis samma reflektion på vattenflaskan härifrån... den är ju snygg och "lagom stor" att ta med tycker jag. Men svår att dricka ur!