tisdag 28 februari 2012

Fördjupningskurs i yoga

Har spontant anmält mig till en fördjupningskurs i yoga. Friskis har så många bra (och billiga) grejer! Jag har varit med på allt ifrån (gratis) kettlebellworkshop till (gratis) löpskolning.

Yogakursen sträcker sig över tre tillfällen och man får chansen att lära sig mer om hur yogans positioner (asanas) ska byggas upp på ett säkert sätt, så att de passar ens egen kropp. Saxat från Friskis sajt: Du får individuellt stöd och justeringar i positioner och vi lägger särskilt fokus på att stärka axlar och rygg. Vi kommer också att gå in på en del av yogans spännande filosofi. Ledare är Carina Sjöberg. Carina är yogaledare och utbildare på Friskis&Svettis och är även certifierad Viryayogalärare med påbyggnadsutbildning inom terapeutisk yoga.

Den här kursen kostar 390 kr för 4,5 h fördelat på tre tillfällen. Tyvärr insåg jag försent att jag är i fjällen vid sista tillfället men så kan det gå. Det känns ändå som ett utmärkt tillfälle för att samla på sig yogatips och få personliga råd. Har funderat på att testa lite andra yogaformer förutom bikram och yin och då kan det ju vara en bra grej att ha med sig. De flesta kurser jag sett hittills har varit betydligt mer omfattande och såklart mycket dyrare och det är inte riktigt vad jag letar efter.

Icke medlemmar är också välkomna men för 590 kr istället.

4 kommentarer:

Annika sa...

Åh det lät intressant. Synd att det var uppdelat på tre dagar. Annars hann jag tänka att jag skulle ansluta för det lät lagomt och roligt :)

Erika sa...

Åh ja, det hade ju varit superkul om du hade kunnat vara med! Du kan få min plats sista gången ;)

uppochhoppa sa...

Kul med kurs, sånt har vi ju arbetsskadat oss med du och jag!

ps, alltså den här ordverifieringen, jag DÖÖÖr på den. Please ta bort?

Erika sa...

Trodde faktiskt redan det var borttaget. Skumt. Hade det förut i och med att jag ett tag fick ganska mycket spam att rensa bort. Det tog jag på!