söndag 16 oktober 2011

Ett två upp och slå DÅ

Vi har alltså ryckt upp oss rejält och med en blandning av skicklighet och tur knep vi i en andraplats i serispelet! Nästa vecka börjar säsongens sista omgång och då är det väl dags att vinna? Men om matcherna gick bra tidigare i dag gick träningen desto sämre. Vi tränade anfall med fokus på ansatsen och det ville aldrig stämma för mig. Hjärnan tyckte tydligen att den hade gjort sitt i dag och den var noll action i benen. Det var pinsamt rakt av. Måste passa på att säga att jag är imponerad över Toras tålamod som orkar stå och säga samma saker i en och en halv timma till en idiot som ändå aldrig lyckas göra som hon säger...! Det kändes ungefär som att jag tog upp någons (viktiga) tid men Sara påminde mig om att jag betalar för det här och att det är okej att vara dålig då. Tack.

Efter att ha nött anfall i en dryg timma spelade vi matcher. (Jag övervägde att ta min vattenflaska, sätta mig i bilen och köra hem bölandes över vilken usel beachspelare jag är - men jag konstaterade att jag inte vill vara en sån förlorare så jag stannade kvar. Skam den som ger sig!) Ena laget servade och de andra (med det vi nyss tränat i minnet) skulle anfalla och placera bollen diagonalt i en ruta i hörnet. Sen skulle man försvara sin egen ruta när det var motståndarnas tur att diggeanfalla (om de lyckats försvara din boll vill säga). Först till fem och sen bytte vi anfallare och passare. Plötsligt var det roligare igen och jag och Sara vann "match" på match. Det gick liksom plötsligt mycket enklare när vi faktiskt spelade. Även om det inte var skitsnyggt så satt diggeshotsen i hörnet där dom skulle. Så det så. Några spikes blev det inte men poängen var våra!

Väl hemma väntade ett berg av ren tvätt på mig. Jag bestämde mig snabbt för att ignorera tvätten och istället laga mat och placera mig i soffan. Det låter kanske enkelt men jag har väldigt svårt för att göra ingenting. Väldigt. Istället fick jag se det som en utmaning att slå på tv:n och bara tänka återhämtning. (Benen är möra efter helgens eskapader). Jag plockade ur diskmaskinen men inget mer. Svårt. Trots att jag var trött som en gris hela jag egentligen. Jag åt coltingpannkakor med kesella, blåbär, kanel och kokos. Rekommenderas! Och nu sitter jag faktiskt ganska skönt.

Inga kommentarer: