torsdag 20 januari 2011

Jag äger!


God damn vilket kul pass det var ikväll! Burpees, styrkefrivändningar, stångrodd och pullups i tabataintervaller på CrossfitNordic. Richard som hade passet får alla plus i kanten man kan få och jag och Ulrika har svingat oss som apor i räcken och lekt oss igenom 60 minuter intensiv träning. Passet kan ni läsa om i inlägget nedan.

Jag är på ett irriterande gott humör och det är tur att det bara är pälsbollen hemma. Ingen annan skulle stå ut med mig just nu. Det är liksom bara jag är bäst, livet leker och energin flödar på samma gång. Det var länge sen jag kände mig såhär stark - fast att jag inte är ett dugg stark. Men jag tuffar omkring här hemma och känner mig som super woman, steker omelett, tvättar och lyssnar på musik. Märkligt att man känner sig som absolut starkast när man borde vara absolut tröttast. Träning är fantastiska grejer och Erika är crossfitbiten. På riktigt.

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Underbart inlägg. Jag är helspeedad här hemma. Springer omkring och packar upp, lagar mat, läser bloggar och kollar handboll samtidigt. Med ett leende på läpparna förstås. Hur ska vi klara oss utan crossfit i nästa vecka?? ( ja förutom nike-grejen då förstås)

Erika sa...

Ja vi kommer få abstinens! Antabus eller vad det heter kanske kan va nåt. Morgondagens pass låter grymt... Ska jag våga mig dit själv..?

Katten sa...

Hahaha, f*n vilket underbart inlägg :) Vi måste ses och uträtta stordåd med all vår energi :P