fredag 14 januari 2011

Friskis&Svettis - Utmaningen!

Friskis har fattat galoppen när det gäller balans i träningen tillsammans med mål och utmaningar!
"Utmana dig själv! Prova nya passtyper och hitta nya favoriter. Det är roligt och du får nya träningsvänner. Träning och variation får du på köpet. Utmaningen går ut på att prova på Friskis olika passtyper under vårsäsongen eller höstsäsongen. Antalet passtyper är ungefär 20.  Utmaningen är till för dig som redan tränar regelbundet, men som kört fast i en viss träningsform. Eller för dig som precis börjat träna och vill lära känna träningsutbudet. Du behöver inte vara vältränad för att delta. Låter detta intressant? Klicka dig in på sidan här på Facebook, klicka på Gilla-knappen och läs instruktionerna. Utmaningen är ett medlemsinitiativ." (Saxat från Friskis Facebook-sida). 

Varför inte testa samma sak oavsett var du tränar? Prova alla pass minst en gång istället för att bara köra ditt favoritpass? Eller testa alla maskiner i gymmet?


2 kommentarer:

Malin sa...

Bra utmaning! Det är så lätt att fastna i sina "gamla och trygga" vanor. Det kan ibland kännas konstigt att lämna den trygga zonen man har samtidigt som jag själv tycker det är väldigt roligt. Det är roligt att få testa på andra träningsformer, nya ledare, ny musik... Nya utmaningar helt enkelt.

Karin - FitnessochHälsa sa...

Kul initiativ av Friskis!