torsdag 19 augusti 2010

Stockholm Triathlon slår rekord!


"Med knappt 2 veckor kvar till tävlingen har deltagarantalet nått över 1000 personer (Borde ju verkligen inte komma allra sista då! Reds. anm). Vi har redan överträffat tidigare års siffror i motionsklasserna. Det känns extra kul att så många nya triathleter hittar till vår idrott och vår tävling.

55% av deltagarna gör sin första triathlontävling (That would be me. Reds anm). Det är också en väldigt internationell tävling med deltagare från över 30 länder, även det rekord. Detta visar att Stockholm som stad har en stor dragningskraft inte bara för det internationella förbundet med önskan om framtida elittävlingar här, utan även för vanliga motionärer.

Fram till den 19 augusti går det att anmäla sig till årets tävling via hemsidan www.stockholm-tri.se"

Ta helt enkelt chansen att anmäla er till en ny, kul, utmaning! Man kan välja på tre klasser, super sprint, sprint och olympisk. De två första klasserna grejar de flesta med bra grundträning i ryggsäcken.

- Saxat från KarinTri som har saxat från Svenska Triathlonförbundets hemsida.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Tycker att det är coolt med triathlon men gillar inte de ingående grenarna tillräckligt mycket för att köra det. Ge mig tennis, längdskidåkning och yoga så ställer jag upp. :-) Och jag förstår vad du menar med att det ibland är mer peppande (eller åtminstone mer mänskligt) att höra om "misslyckanden" än käcka "älska träning"-utlåtanden.

Erika sa...

Vaddå? Löpning är väl jättekul? Det har vi ju enats om! :)

Den grenen som jag egentligen tycker är sådär riktigt rolig är cykling - de andra får liksom bara höra till utmaningen på ngt sätt!