söndag 15 augusti 2010

Cross check and report

När vi var nöjda med Lidingös triathlonlopp åkte vi till Djurgården och Sjöhistoriska museet där vi ska tävla själva om två veckor. Jag och mamma tänkte provspringa banan och kolla läget. Sa jag att jag gillar att ha kontroll? Väl framme inser vi dock att vi missat detaljen att det är dagen för DN:s årliga gratiskonsert och de Kungliga Filharmonikerna. Drygt 30 000 personer flanerar på växlingsområdet. Hmm...

Vi tog en vända i skogen bakom och runt Gärdet och lyckades till och med hitta parkering till bilen en dag som denna! Bilden är tagen åt fel håll. Ser väldigt urbant ut för att vara Djurgården säg.


Lagom tills vi var klara drog konserten igång och det fanns lunch och fika att köpa. Med andra ord blev det underhållning och lite gott krubb efter vår löprunda. Perfekt!
Katten messade precis: Thai-take away och kladdkaka (jag har bakat!) klockan 19? Man bah bra söndag.

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Var med om precis samma sak förra året - hade totalt glömt bort att det var konsert och löpningen blev en aning hämmad av allt folk..

annastei sa...

Men det jag undrar är ju just frågan du ställde i inlägget innan. Simmade de bröstsim? (Dvs kan man ev våga sig på Sthlm triathlon även om man inte kan crawla...)

Erika sa...

Absolut! Jag frisimmar inte. I Lidingö triathlon var det ungefär 50/50 men i Stockholm triathlon tror jag iofs startfältet kommer se annorlunda ut med fler frisimmare. Men några bröstsimmare finns säkert också samt de som blandar.

I början är det svårt att crawla för det är så trångt.