Korvstroganof för vegetarianer och veganer
1 paket sojakorvar (8 st)
1 stor gul lök
1 burk krossade tomater
250 ml havregrädde
2 msk Mushroom Soy
3 msk tomatpuré
1 msk dijonsenap
1 tsk paprikapulver
Smör eller rapsolja att steka i
Persilja till garnering
- Tina sojakorvarna och skär upp dem i bitar. Hacka löken och stek den och korven tills de fått fin färg.
- Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, mushroom soy, paprikapulver och dijonsenap. Låt koka upp.
- Tillsätt havregrädde och låt koka upp igen till en krämig konsistens (ca 5 min). Salta och peppra efter smak.
- Tillsätt fryst alternativt färsk persilja mot slutet och rör om.
Serveringsförslag: Servera gärna med bulgur som fått koka upp med grönsaksbuljong.
1 kommentar:
Åh, måste testa! Jag är inte vegetarian, men inte så förtjust i falukorv..
Skicka en kommentar