tisdag 10 april 2012

Veckans träning: Kul grejer i 90 minuter?

Med en 90 minuter lång yogaklass i ryggen har jag spikat resten av veckans träning nu.

Tisdag: Vilodag

Onsdag: Tabataintervaller på gymmet. Tre cirklar, en för ben, en för överkropp och en med corefokus. Stay tuned för detaljer! Borde hinna runt på dryga timman om man räknar med uppvärmning, framplockning av kettlebells etc och stretch. Ryktet säger att Sara gör mig sällskap vilket ger pluspoäng till onsdagsträningen.

Torsdag: Beachträning  Jag, Sara, Hanna, Malin och Jenny ska träna för Camilla. Jag hoppas på mera anfall! 90 minuter.

Fredag: Förmodligen vilodag.

Lördag: Spinning + styrka för mage och rygg. 90 minuter.

Söndag: Beachträning. 90 minuter. Kanske Yinyoga i 90 minuter om jag hinner både det och matlåderace etc.

Känns som att jag tjuvstartar lite på sommarens träning egentligen eftersom jag just nu egentligen ska fokusera på överkroppsstyrka och långpass. Men jag hinner helt enkelt inte något långpass på fredag även om jag gärna velat. Middag och drinkar med Maria som är hemma i Sverige i veckan är prio! Och ikväll, då ska jag se Hungerspelen på bio. Det känns ändå som en väldigt bra, rolig och varierad träningsvecka som är på G. Eller tja - vecka i största allmänhet - en vecka med saker och människor som får mig att må bra! Skulle ha klämt in en häst också bara.



2 kommentarer:

Uppochhoppa sa...

Fin planering! Har jag fattat fel, det kändes som att du var på väg bort från beachtränbingen ett tag, eller har den fått nytt grepp om dig nu till sommaren?

Erika sa...

Nej du har inte fattat fel! Jag var halvt på väg att lägga av för att det kändes halvdant och jag hatar att göra grejer halvdant. Men sen kom jag ihåg hur kul det är och såg till att göra mindre halvdant (mer träning etc) och nu känns det riktigt bra! Dock kunde jag ju inte spela något förra sommaren så i år får jag börja med noll rankingpoäng. Mindre skoj...