torsdag 5 april 2012

Skidåkarben

Godmorgon! I dag ser mina ben ut såhär. Jag hade ett blåmärke (eller ja flera faktiskt) på benet redan när jag kom upp (jag får blåmärken löjligt lätt) men igår kanske en strumpa hade veckat sig i pjäxan eller nåt. Förmodligen är trycket som blir oavsett nog för att förstärka eventuella blånader. Det ser väldigt gulblått ut live ...  Dessutom är jag trött i vaderna och mör i höftböjarna.

Passar fint med lite andra aktiviteter i dag med andra ord - om några timmar ska vi nämligen sticka ut och rida islandshäst! Det ska bli underbart med varm hästmule och att tuffa fram genom skogen på hästryggen igen. Men det är några timmar kvar tills dess. Eftersom det bara är jag som är vaken väljer jag mellan att yoga lite, gå en promenad eller läsa. (Läser del två i Hungerspelen-triologin, fatta spännande!) Vad eftermiddagen bjuder på får vi se. Jag är sugen på att få massage, en rejäl sådan!

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Låter som en riktig Erika-semester det där! Ha det riktigt skönt på hästryggen och unna dig en massage tycker jag.

Erika sa...

Massage bokad! :)

Snabbare, starkare, snyggare sa...

Haha, en kompis till mig när jag bodde i Åre hade så mycket pjäxor på sig att han inte längre hade något hår på underbenen där pjäxorna skavt. Växte inte ens ut på somrarna! Där kan man prata om skidåkarben... ;)