tisdag 27 april 2010

Fler medlemmar till The Beach!

Kvällen i sandlådan blev extremt lyckad och kollegorna verkade ha mycket roligt. Duktiga var de också! The Beach hade shejpat upp sig lite extra noterade jag vilket var kul när man har med sig gänget och vill visa sitt härliga hang out! Fann diverse hawaiiblommor i baren osv...

Vi körde en snabb genomgång av de olika slagen och tekniken och drog sen direkt igång en lotturnering där alla fick spela med och mot alla. Själv var jag ganska okoncentrerad och skojspelade mest, försökte lägga lätta bollar och låta de andra gå på det mesta och hålla en låg profil. Så blev det ganska få vinster också och jag ångrar i efterhand att jag inte tog chansen att glänsa lite mer. Hehe...

Efteråt åt vi kycklingspett vid dukat bord i sanden och korade en king och en queen. Oerhört lyxigt att bli serverad istället för att "höra till inredningen" som Matte kallade det. Många nappade på att hoppa på grundkursen som börjar nästa måndag och jag kände att my work here is done. Kollegorna vill joina beachsekten! Jag visste väl det! Var glad och glömde både att stretcha och äta upp riset på tallriken. Och fota till bloggen! Får jag nog betala för på träningen imorn. Den uteblivna stretchingen alltså.

Innan middagen drog jag iväg med Sofy - kvällens queen - till Jens och Bennie som värmde inför seriespelet längre bort och spelade en stund med dem. Sofy insåg att allting handlade om att värva henne till sekten och föll direkt för sporten. En mycket lycklig Erika hade lyckats! Nästa vecka går Sofy grundkursen med ett gäng andra från jobbet!

Nu är det er tur att testa! Ett bloggevent kanske?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för kurs?!

Erika sa...

Hos The Beach kan man spela beachvolley året runt och var femte vecka drar en ny grundkurs igång. På måndag, den 3e maj, börjar sista omgången innan sommaren. 1,5h beach X 5 måndagar. Sofy/Uppochhoppa börjar nästa vecka, haka på! :)

www.thebeach.se

Em Löfgren sa...

bloggevent?!
ja tack =) =)

Karin sa...

Vad roligt med beach volley!

kattenjansson sa...

Jag är på :)

Erika sa...

Jag måste styra upp det här med beachgrabbarna helt klart!

Ulrika sa...

Ja ja ja! En bloggevent måste ordnas!

Erika sa...

Känner pressen öka :P Nu är det ju eg utomhussäsong vilken dag som helst men jag ska se om man inte kan styra upp ett event hos The Beach snaaart :)